Gør en forskel

Der er mange måder at hjælpe på. Små ting kan gøre en stor forskel.

Vi arbejder med

at støtte migrant sexarbejdere

“Vi arbejder med empowerment og støtter migrant sexarbejdere og potentielle ofre for menneskehandel med social- og sundhedstilbud og viden om rettigheder."

AmiAmi

AmiAmi er en NGO med en bestyrelse.

Socialt arbejde

Vores målgruppe er migrant sexarbejdere ( kvinder og transkønnede) og ofre for menneskehandel. Vi besøger prostitutionsmiljøerne i Sydjylland og på Fyn og tilbyder rådgivning om rettigheder, herunder tilbuddene under handlingsplanen til bekæmpelse af menneskehandel.

Sundhed

Vores sundhedsklinik er bemandet med frivillige, kvindelige læger. Klinikken er åben tirsdag mellem kl. 17 og 19. Hvis kvinderne ikke kan komme til os, kører vi også ud.

Hvem er vi

Social og sundhedsfaglige medarbejdere

Lisbeth

Projektleder

Lotte

Socialfaglig medarbejder

Vibeke

Senior konsulent

Lone

Sundhedsfaglig medarbejder

AnneMette

Socialfaglig medarbejder

Vi er et team med social- og sundhedsfaglige eksperter. Vi kæmper for menneskerettighederne og bedre forhold for migrant sexarbejdere og ofre for menneskehandel. Vi brænder for vores arbejde og ønsker at gøre en forskel for de kvinder, transkønnede og mænd, som vi møder

Vores partnere

I 15 år har vi arbejdet sammen med organisationer, politikere, lokalmiljøet, regionen, erhvervslivet og modtaget support fra private personer, som har dedikeret deres tid, indsats og ressourcer til AmiAmis arbejde.

Alle er vigtige for os, og vi er meget glade for den store opbakning.

Få mere at vide

trafficking

world wide

Fattigdom og manglende fremtidsudsigter får mange til at migrere til Europa i håb om at få del i mulighederne her. Det er kvinder, mænd og børn, som meget ofte bliver lokket med løfter om ’guld og grønne skove’, men må affinde sig med kummerlige forhold for at overleve.

I danmark

Menneskehandel forekommer også i Danmark. I perioden 2007 til 2016 blev 632 identificeret som ofre for menneskehandel. 547 kvinder, 81 mænd og 4 transseksuelle. 27 af de 632 var børn.

Langt de fleste, 517, blev identificeret inden for prostitution. Ingen kender det præcise tal for ofre i Danmark, da rigtig mange afholder sig fra at søge hjælp, da de frygter repressalier mod deres familie og dem selv.

Gør en forskel

der er mange måder at hjælpe på

“I am only one but still I am one. I cannot do everything but still I can do something; and because I cannot do everything, I will not refuse to do something that I can do.”

by Hellen Keller

Frivillige

Vi leder altid efter nogen, som kan hjælpe os med forskelligt. Det kan være i vores Sundhedsklinik, det sociale arbejde, med oversættelse, kvindernes skattebetaling, salg af kort, holde styr på vores second hand tøj, fundraising m.m. Hvis du har lyst til at hjælpe, men ikke helt ved hvordan du kan gøre det, så kontakt os. Der er altid et eller andet, vi har brug for hjælp til.

Opmærksomhed

AmiAmi medvirker gennem medier, debatter, foredrag m.m. til at skabe opmærksom på prostitution og menneskehandel, sådan at vilkårene for sexarbejdere og ofre kan forbedres.

Kontakt

Sådan får du kontakt

Kontor

Sjællandsgade 98 B 7000 Fredericia

Skriv en email

lib@amiami.dk

Ring

Office +45 2169 2988